Flyttfirma

Flytthjälp för trygghetens skull

Istället för att sköta en hela flyttprocessen själv med allt vad det innebär kan vi hjälpa dig. Företagets medarbetare har genomför tusentals säkra och trygga flyttar och det finns inget som de inte har flyttat. Alla våra flyttar är ansvarsförsäkrade och vi har inarbetade rutiner för effektiva flyttar.

Företaget hjälper privat- och företagskunder med både stora och små flyttar. Vi kan också hjälpa till med utlandsflytt, packning och magasinering om du önskar det. Läs mer om våra tjänster här.

Hör av dig till oss när du behöver hjälp med flytten.

Hur packar man bäst?

Vår långa erfarenhet har gjort att vi är riktiga proffs på packning, både i flyttkartonger och i transportbilen. Det är faktiskt viktigare än man tror med korrekt packning. Det finns stor risk för att saker går sönder under transporten och att man helt enkelt får plats med mer när man packar smart.

En grundregel är att allt som får plats i flyttkartonger ska packas i dessa. Och använd endast fräscha och stabila kartonger för att slippa missöden! När det gäller stora ägodelar som kuddar, sängkläder, mattor ska dessa packas i tätt förslutna sopsäckar. Var noga med att tömma alla skåp, lådor och annan förvaring på innehåll.

Ta bort lösa hyllplan och glasdetaljer. Slå in allt ömtåligt noga (glas, speglar, porslin m.m.) i tidningspapper. Tavlor och speglar ska alltid stå uppställda för att inte skadas. När det gäller möbler är det bra att demontera så mycket som möjligt. Samma gäller lampor och armaturer. Glöm inte att märka alla kartonger med dess innehåll.

Hör av dig till oss om du behöver hjälp att din flytt.

 

Kontakta oss när du ska flytta