Om oss

Vi flyttar allt

Välkommen till ett företag med lång erfarenhet av flyttar av bohag och kontor i Norrköping. Vi vet att det är mycket att tänka på när man ska flytta. När du anlitar oss som flyttpartner garanterar vi en trygg och smidig flytt med allt var det innebär. Vi tar uppdrag från privatkunder och företag och klarar både små och stora flyttar i Norrköpingsområdet.

Vi har alltid miljön i tankarna och använder oss av städmaterial, redskap, tillbehör och rengöringsmedel som är miljödeklarerade hos Svanen, Bra Miljöval eller är ISO-certifierade enligt 14001.

Vi strävar efter att använda så liten mängd kemikalier som möjligt och använder i så hög utsträckning som möjligt microfiber.

Stort kundfokus

Utan våra kunder skulle vi inte finnas varför vi alltid eftersträver nöjda kunder. Våra medarbetare är erfarna och kompetenta när de utför en flytt. Alla flyttuppdrag görs enligt våra väl beprövade rutiner på ett effektivt och varsamt sätt.

Uppdragen är ansvarsförsäkrade och du som privatperson kan använda RUT. Företaget har trafiktillstånd, vilket är ett måste för att få genomföra professionell flytthjälp.

Vi genomför flyttar veckans alla dagar.

En flyttfirma du kan lita på